Polityka prywatności

Campusintifada zobowiązuje się do ochrony prywatnych informacji naszych klientów i pracowników oraz zapewnienia najwyższego poziomu poufności dokumentacji. Niniejsza Polityka prywatności opisuje gromadzone przez nas informacje, sposób ich wykorzystywania oraz stosowane standardy i procedury w celu ochrony osobistych informacji niepublicznych.

Campusintifada, jej personel i podmioty stowarzyszone ściśle przestrzegają niniejszej Polityki prywatności oraz praktyk i procedur bezpieczeństwa opisanych w tym dokumencie, aby zapewnić poufność informacji o klientach. Polityką Campusintifada jest przestrzeganie wszystkich federalnych i stanowych praw i przepisów dotyczących prywatności danych osobowych naszych klientów (PI) i prywatnych informacji zdrowotnych (PHI).



Otrzymujemy wiele różnych rodzajów informacji o Tobie, w tym:



Informacje wymagane podczas rejestracji w witrynie, a także informacje, które zdecydujesz się udostępnić.

Jeśli przyjeżdżasz do witryny za pośrednictwem pracodawcy lub płatnika ubezpieczyciela, takiego jak Program pomocy dla pracowników (EAP), strony te gromadzą dodatkowe informacje. Te informacje są zwykle zbierane w celu potwierdzenia Twoich uprawnień u EAP lub administratora korzyści sieciowych i nie są udostępniane Twojemu Dostawcy (który zbierze Twoje dane kontaktowe oddzielnie). Ponadto Twój Pracodawca lub Pracodawca subskrybenta twoich świadczeń nie otrzyma tych informacji (prawdopodobnie przekazałeś im już podobne informacje w aktach pracowniczych, chyba że jesteś członkiem rodziny uprawnionego pracownika).



Z wyjątkiem przypadków dozwolonych przez prawo lub inaczej opisanych poniżej, Campusintifada nikomu nie ujawnia żadnych danych osobowych / PHI swoich klientów, byłych klientów lub pracowników. Campusintifada nie sprzedaje list ani informacji o klientach.

Informacje zbierane przez Campusintifada dla klientów

Campusintifada zbiera, zachowuje i wykorzystuje dane PI / PHI od klientów w celu uwzględnienia:

● Informacje wymagane podczas rejestracji w serwisie, a także informacje, które zdecydujesz się udostępnić.



● Wymagane informacje, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, data urodzenia i płeć. Używamy zwrotnych adresów e-mail, aby odpowiedzieć na otrzymany e-mail. Takie adresy nie są wykorzystywane do żadnych innych celów i nie są udostępniane podmiotom zewnętrznym.

● Nazwy użytkownika i identyfikatory użytkowników, które służą do identyfikacji Cię na Campusintifada. Identyfikator użytkownika to ciąg liczb, a nazwa użytkownika jest generalnie odmianą twojego imienia.

● „Informacje publiczne”, czyli informacje, które zdecydujesz się upublicznić, a także informacje, które są zawsze publicznie dostępne.

● Informacje publikowane na czacie grupowym lub moderowanej sesji oraz informacje przechowywane w ramach sesji jeden na jeden.

● „Dane kontaktowe” to dane osobowe i / lub rodzina / znajomy / krewny, które Campusintifada przechowuje jako poufne, aby Twój terapeuta miał do nich dostęp w przypadku nagłego wypadku lub kryzysu zdrowia psychicznego.

● Informacje, które Campusintifada otrzymuje w formularzach, w tym między innymi dane identyfikacyjne, takie jak adres, numer telefonu, adres e-mail związany z projektami klientów;

● Informacje bankowe do celów rozliczeniowych; takie jak numer konta i informacje o trasie do celów fakturowania

Informacje zbierane przez Campusintifada dla pracowników i podwykonawców

Prawo federalne wymaga od nas uzyskania, zweryfikowania i zarejestrowania danych osobowych - takich jak imię i nazwisko, adres i data urodzenia - w celu potwierdzenia Twojej tożsamości, numeru ubezpieczenia społecznego i informacji bankowych.

Campusintifada zbiera, zachowuje i wykorzystuje dane osobowe od pracowników i podwykonawców, w tym:

● Informacje, które Campusintifada otrzymuje na podstawie wniosków lub innych formularzy, w tym między innymi dane identyfikacyjne, takie jak adres, numer telefonu, adres e-mail, numer ubezpieczenia społecznego, data urodzenia, nazwisko panieńskie matki, historia medyczna;

● Federalny numer identyfikacji podatkowej;

● dokumentacja medyczna;

● Informacje inwestycyjne;

● Kontrole bezpieczeństwa w tle

Informacje Campusintifada May Share

Campusintifada jest 'DBA' używanym przez Groop Internet Platform Inc., która prowadzi witrynę i przechowuje Dane. Zachowujemy poufność Twoich informacji, z wyjątkiem przypadków, gdy ujawnienie jest wymagane lub dozwolone przez prawo (na przykład organom rządowym i organom ścigania lub w nagłych przypadkach) okoliczność według oceny Twojego terapeuty współpracującego z lokalnymi władzami). Zasadniczo wykorzystujemy Twoje dane tylko w naszej firmie. Czasami jednak korzystamy z usług stron trzecich do przetwarzania Twoich danych (na przykład jako dostawcy płatności kartą kredytową). Wymagamy od tych stron trzecich ścisłego przestrzegania jego instrukcji i wymagamy, aby nie wykorzystywały Twoich danych osobowych do własnych celów biznesowych.

Zastosowania zebranych danych przez Campusintifada

Campusintifada wykorzystuje nieidentyfikujące i zagregowane informacje, aby lepiej zaprojektować naszą witrynę internetową i wykorzystać ją w badaniach i analizie trendów. Na przykład, możemy powiedzieć reklamodawcy, że X osób odwiedziło określony obszar naszej witryny internetowej lub że Y liczba mężczyzn i Z kobiet wypełniło ankietę lub formularz w witrynie, ale nie ujawnilibyśmy niczego, co mogłoby być używane do identyfikacji tych osób. Udostępniamy dane naszym partnerom, jeśli tacy istnieją, dopiero po usunięciu z nich Twojego imienia i nazwiska oraz wszelkich innych danych osobowych lub połączeniu ich z danymi innych osób w sposób, który nie pozwala już Cię zidentyfikować.

Campusintifada korzysta z danych nieidentyfikujących (formularz „De-Identified” lub „Safe Harbor”) i zbiorczych informacji o odpowiedziach na oceny wyników klinicznych (oceny osobiste) oraz częstotliwości korzystania z usługi Campusintifada. Wysiłki te usprawniają ocenę programu.

Anonimowe i zagregowane dane mogą być również publikowane za pośrednictwem różnych platform medialnych / czasopism naukowych. Żadne dane osobowe nie są powiązane z wynikami, a Campusintifada nie udostępnia niczego, co mogłoby posłużyć do zidentyfikowania twojego konta lub twoich prywatnych informacji.

Od czasu do czasu możemy wykorzystywać informacje o klientach do nowych, nieoczekiwanych zastosowań, które nie zostały wcześniej ujawnione w naszej informacji o ochronie prywatności. Jeśli nasze praktyki informacyjne zmienią się w przyszłości, skontaktujemy się z Tobą, zanim wykorzystamy Twoje dane do tych nowych celów, aby powiadomić Cię o zmianie zasad i zapewnić Ci możliwość rezygnacji z tych nowych zastosowań.

Campusintifada przechowuje dane tylko tak długo, jak jest to konieczne do dostarczania produktów i usług Tobie i innym osobom, w tym opisanych powyżej oraz w celu ochrony prawnej lub zgodnie z obowiązującymi przepisami i regulacjami.

Campusintifada może umożliwiać dostęp do informacji publicznych, które zostały udostępnione za pośrednictwem naszych usług.

Campusintifada może umożliwiać dostawcom usług dostęp do informacji, aby pomóc nam w świadczeniu usług. Adresy IP służą do identyfikacji lokalizacji użytkowników, liczby wizyt z różnych krajów, a także do blokowania uciążliwego użytkowania; oraz do analizy i ulepszania usług oferowanych na naszej stronie internetowej, np. aby zapewnić najbardziej przyjazną dla użytkownika nawigację.

Pewne informacje są potrzebne do świadczenia usług, dlatego usuwamy je dopiero po usunięciu konta. Niektóre formy przetwarzania (wysyłanie informacji promocyjnych, profilowanie handlowe, reklama behawioralna, geolokalizacja itp.) Mogą wymagać wyraźnej zgody Użytkownika. Konkretne informacje mogą być wyświetlane na stronach Serwisu w związku z określonymi usługami lub przetwarzaniem Danych dostarczonych przez Użytkownika Serwisu.

Na żądanie udostępniamy odwiedzającym witrynę opis informacji, które o nich przechowujemy. Campusintifada.com korzysta z technologii szyfrowania zgodnych ze standardami branżowymi podczas przesyłania i odbierania danych konsumentów wymienianych z naszą witryną. Jeśli uważasz, że ta witryna nie przestrzega podanej polityki informacyjnej, możesz skontaktować się z nami pod poniższymi adresami lub numerem telefonu.

W przypadku treści objętych prawami własności intelektualnej, takich jak zdjęcia i filmy, w szczególności udzielasz Campusintifada.com niewyłącznej, zbywalnej, podlegającej podlicencjonowaniu, wolnej od tantiem, ogólnoświatowej licencji na wykorzystanie wszelkich treści IP, które publikujesz lub w związku z Campusintifada.com (licencja IP). Niniejsza Licencja IP wygasa, gdy usuniesz swoją zawartość IP lub konto, chyba że Twoje treści zostały udostępnione innym, a oni ich nie usunęli. Niniejszy paragraf NIE ma zastosowania do zdjęć, obrazów lub innych filmów udostępnianych TYLKO Twojemu terapeucie w Twoim prywatnym „pokoju” na Platformie.

Kiedy usuwasz zawartość IP, jest ona usuwana w sposób podobny do opróżniania kosza na komputerze. Jednak rozumiesz, że usunięte treści mogą pozostawać w kopiach zapasowych przez rozsądny czas (ale nie będą dostępne dla innych).

Ujawnienie danych osobowych

Nie udostępniamy nikomu niepublicznych danych osobowych naszych klientów (obecnych, byłych i potencjalnych), z wyjątkiem przypadków wymaganych przez prawo lub w następujący sposób:

● dowolnej osobie, jeśli wyrażasz zgodę na takie ujawnienie;

● Konsultantom ds. Usług komputerowych i technikom lub innym konsultantom ds. Bezpieczeństwa w

nakaz zapewnienia poufności i bezpieczeństwa dokumentacji klientów i pracowników;

● dostawcom usług finansowych lub konsultantom w celu wykonania żądanych usług,

i / lub w celu ochrony przed faktycznymi lub potencjalnymi oszustwami lub zapobiegania im, nieuprawnionym

transakcje, roszczenia lub inna odpowiedzialność;

● Niezależnym audytorom lub konsultantom w celu przeprowadzenia ryzyka instytucjonalnego

kontrola;

● Do agencji rządowych lub regulacyjnych, w tym organizacji samoregulujących

i zastosować się do wezwania sądowego, nakazu sądowego, wezwania sądowego lub podobnego nakazu prawnego

proces, audyt lub dochodzenie;

● Zamiana repozytoriów danych

Ochrona: jak chronimy dane osobowe

Ograniczamy dostęp do informacji o Tobie do tych pracowników, którzy muszą je znać w ramach swoich obowiązków zawodowych. Uczymy również naszych pracowników o znaczeniu poufności i prywatności klientów poprzez standardowe procedury operacyjne, specjalne programy szkoleniowe oraz nasz Kodeks Postępowania. Podejmujemy odpowiednie środki dyscyplinarne, aby wyegzekwować odpowiedzialność pracowników za ochronę prywatności. Opracowaliśmy środki ostrożności, które są zgodne z przepisami federalnymi, w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poufności dokumentacji i informacji klientów, ochrony przed wszelkimi przewidywanymi zagrożeniami lub zagrożeniami dla bezpieczeństwa lub integralności takich zapisów oraz w celu ochrony przed nieautoryzowanym dostępem do takich zapisów lub ich wykorzystaniem. lub informacje, które mogą spowodować znaczne szkody lub niedogodności dla naszych klientów lub naszych pracowników.

Campusintifada stosuje surowe procedury bezpieczeństwa informacji, w tym zabezpieczenia fizyczne, elektroniczne i proceduralne, aby chronić poufność informacji. Przeprowadzamy półroczne oceny prywatności w zakresie ryzyka i podejmujemy działania naprawcze w celu aktualizacji naszej technologii w celu poprawy ochrony przechowywania informacji.

Chronimy niepubliczne dane osobowe przez

● Ograniczenie dostępu do informacji o klientach tylko do tych pracowników, dla których te informacje są niezbędne;

● Zawieranie pisemnych umów o poufności / nieujawnianiu informacji z zewnętrznymi dostawcami usług w przypadku określonych ujawnień;

● Utrzymywanie fizycznych, elektronicznych i proceduralnych zabezpieczeń zgodnych z odpowiednimi przepisami i regulacjami; i

● Przeprowadzenie szkolenia w zakresie bezpieczeństwa i programu szkoleniowego w zakresie świadomości w celu poinformowania pracowników o zasadach i procedurach bezpieczeństwa informacji, aby uświadomić im ich role i obowiązki w zakresie ochrony zasobów informacyjnych.

● Campusintifada korzysta z zapór sieciowych i cyfrowych certyfikatów, aby zapewnić bezpieczeństwo sesji i informacji online.

● Nie gromadzimy żadnych niepublicznych danych osobowych odwiedzających naszą witrynę internetową, chyba że informacje są nam przekazywane dobrowolnie lub pochodzą z nawigacji w witrynie i korzystania z witryny Campusintifada i platform internetowych.

● Możemy gromadzić i analizować informacje dotyczące korzystania z naszej strony internetowej, w tym nazwę domeny, liczbę odwiedzin, odwiedzane strony, poprzednie / kolejne odwiedzane witryny i długość sesji użytkownika. Informacje te mogą być gromadzone za pomocą plików cookie. Campusintifada wykorzystuje pliki cookie i podobne technologie do śledzenia użytkowania strony internetowej i rozwiązywania problemów związanych z bezpieczeństwem. Możemy również używać plików cookie do przechowywania Twoich preferencji związanych z korzystaniem z naszej strony internetowej. Plik cookie to niewielka ilość danych, która często zawiera unikalny identyfikator, który jest wysyłany do Twojego komputera, tabletu, phabletu, telefonu komórkowego lub innego urządzenia elektronicznego (nazywanego tutaj `` urządzeniem '') przeglądarki z komputera witryny i jest przechowywany na dysku twardym urządzenia. Każda witryna internetowa może wysyłać własne pliki cookie do przeglądarki, jeśli pozwalają na to preferencje przeglądarki, ale (w celu ochrony prywatności) Twoja przeglądarka zezwala witrynie internetowej na dostęp tylko do plików cookie, które już wysłała do Ciebie, a nie do plików cookie wysłanych do Ciebie przez inne witryny. . Wiele witryn robi to za każdym razem, gdy użytkownik odwiedza ich witrynę w celu śledzenia przepływu ruchu.

Pliki cookie rejestrują informacje o Twoich preferencjach i pozwalają nam dostosować Campusintifada do Twoich zainteresowań. Podczas kursu lub każdej wizyty w Witrynie wyświetlane przez Ciebie strony wraz z plikiem cookie są pobierane na Twoje urządzenie. Wiele witryn to robi, ponieważ pliki cookie umożliwiają wydawcom witryn wykonywanie pożytecznych czynności, takich jak sprawdzenie, czy urządzenie (i prawdopodobnie jego użytkownik) odwiedzało wcześniej witrynę. Odbywa się to podczas ponownej wizyty, sprawdzając, czy plik cookie pozostawiony tam podczas poprzedniej wizyty. Informacje dostarczane przez pliki cookie mogą nam pomóc w analizie profilu naszych gości, dzięki czemu możemy zapewnić Ci lepszą obsługę.

Ochrona prywatności innych użytkowników Campusintifada

Podczas korzystania z usług Campusintifada.com nie będziesz wysyłać ani w inny sposób publikować nieautoryzowanych komunikatów handlowych (takich jak spam) na Campusintifada.com.

Nie będziesz zbierać treści ani informacji użytkowników, ani w inny sposób uzyskiwać dostępu do Campusintifada.com przy użyciu zautomatyzowanych środków (takich jak boty, roboty, pająki lub skrobaki) bez naszej zgody.

Nie będziesz przesyłać wirusów ani innego złośliwego kodu.

Nie będziesz prosić o dane logowania ani uzyskiwać dostępu do konta należącego do kogoś innego.

Nie będziesz dręczyć, zastraszać ani nękać żadnego innego Użytkownika.

Nie będziesz publikować treści, które: są nienawistne, zawierające groźby lub pornograficzne; nawołuje do przemocy; albo zawiera nagość, drastyczną lub nieuzasadnioną przemoc.

Nie podasz żadnych fałszywych danych osobowych w witrynie Campusintifada.com ani nie utworzysz konta dla nikogo poza sobą bez pozwolenia. Nie utworzysz więcej niż jednego profilu osobistego.

Egzekwowanie prywatności

Personel korzystający z zasobów informacyjnych Campusintifada wbrew tej polityce może podlegać ograniczeniom w korzystaniu z tych zasobów, zawieszeniu przywilejów (w tym dostępu do Internetu), a także postępowaniu dyscyplinarnemu i / lub prawnemu, w tym rozwiązaniu stosunku pracy. Pracownicy, podwykonawcy, konsultanci, stażyści i cały personel powiązany z osobami trzecimi podpisują Umowę dotyczącą Polityki Prywatności w celu przestrzegania niniejszych zasad oraz Polityki Bezpieczeństwa Informacji Campusintifada i podlegania im w momencie zatrudnienia i ponownie co roku. Wszyscy pracownicy mają przeprowadzane kontrole przeszłości. Wszyscy terapeuci działający jako wykonawcy przechodzą przez rygorystyczne procesy weryfikacji spełniające lub przekraczające krajowe standardy uwierzytelniające.

Prawa autorskie: Campusintifada i ochrona praw własności intelektualnej innych osób

Szanujemy prawa innych ludzi i oczekujemy tego samego. Nie będziesz publikować treści ani podejmować żadnych działań w witrynie Campusintifada.com, które naruszają lub naruszają prawa innych osób lub w inny sposób naruszają prawo. Możemy usunąć wszelkie treści lub informacje, które publikujesz na Campusintifada.com, jeśli uznamy, że naruszają one niniejszą Politykę prywatności lub Warunki korzystania z tej witryny. Nie wykorzystasz naszych praw autorskich ani żadnych łudząco podobnych znaków bez naszej pisemnej zgody. Jeśli zbierasz informacje od Użytkowników Campusintifada,: uzyskasz ich zgodę, wyjaśnisz, że to Ty (a nie Campusintifada.com) zbierasz ich informacje, oraz opublikujesz politykę prywatności wyjaśniającą, jakie informacje zbierasz i w jaki sposób je wykorzystasz. Nie będziesz publikować niczyich dokumentów tożsamości ani poufnych informacji finansowych na Campusintifada.com. Nie będziesz oznaczać innych użytkowników Campusintifada ani wysyłać e-maili z zaproszeniami do osób niebędących użytkownikami bez ich zgody.

Przenośne urządzenia elektroniczne

Platforma Campusintifada jest dostępna na wielu przenośnych urządzeniach elektronicznych. Zapewniamy bezpłatne połączenie z usługami komórkowymi, ale należy pamiętać, że nadal mogą obowiązywać zwykłe stawki i opłaty Twojego operatora, takie jak opłaty za wiadomości tekstowe. Zapewniasz wszystkie prawa niezbędne do umożliwienia Użytkownikom Campusintifada synchronizacji (w tym za pośrednictwem aplikacji) ich list kontaktów z wszelkimi podstawowymi informacjami i informacjami kontaktowymi, które są dla nich widoczne na Campusintifada.com, a także z Twoim imieniem i nazwiskiem oraz zdjęciem profilowym.

Kalifornijska ustawa o ochronie prywatności konsumentów (CCPA) Wykorzystywanie i ujawnianie danych osobowych

Campusintifada uznaje, że Kalifornia wyartykułowała określone prawa do prywatności Użytkowników Campusintifada w tym stanie. Użytkownicy z Kalifornii powinni zrozumieć, że Campusintifada nie sprzedaje danych użytkownika stronom trzecim. Ponadto Campusintifada to firma zajmująca się przechowywaniem dokumentacji medycznej. W związku z tym prawie wszystkie dane użytkownika są przechowywane w zaszyfrowanej pamięci jako dokumentacja medyczna, w tym wszystkie transkrypcje utworzone przez użytkownika. Prawo państwa wymaga, aby Campusintifada przechowywała takie zapisy przez co najmniej siedem lat. CCPA zasadniczo nie ma zastosowania do informacji medycznych podlegających kalifornijskiej ustawie o poufności informacji medycznych (CMIA) ani chronionych informacji zdrowotnych gromadzonych przez podmiot objęty ochroną lub współpracownika biznesowego podlegające przepisom dotyczącym prywatności, bezpieczeństwa i powiadamiania o naruszeniach przepisów dotyczących przenoszenia i Ustawa o odpowiedzialności (HIPAA) i ustawa o informatyce zdrowotnej dla zdrowia ekonomicznego i klinicznego (HITECH) z 2009 r.

Zgodnie z sekcją 1798.83 kalifornijskiego kodeksu cywilnego mieszkańcy Kalifornii mają prawo zażądać, raz w roku, czy Campusintifada udostępniła ich dane osobowe (tylko dane inne niż medyczne) innym firmom do celów marketingu bezpośredniego w poprzednim roku kalendarzowym. To jest kalifornijskie prawo „Shine-the-Light”. Aby poprosić o kopię ujawnionych informacji dostarczonych przez Campusintifada, skontaktuj się z nami na Campusintifada.com, korzystając z łącza „skontaktuj się z nami” na stronie internetowej. Prosimy o rozsądny czas na odpowiedź.

Jeśli jesteś mieszkańcem Kalifornii w wieku poniżej 18 lat i jesteś zarejestrowanym użytkownikiem dowolnej witryny, na której publikowane są te zasady, sekcja 22581 Kodeksu biznesu i zawodów Kalifornii zezwala na żądanie i uzyskanie usunięcia treści lub informacji, które opublikowałeś publicznie w naszej witrynie. . Campusintifada nie ma Użytkowników w wieku poniżej 13 lat i zazwyczaj nie pozwala Użytkownikom na publiczne publikowanie informacji. Jeśli jednak uważasz, że publicznie opublikowałeś informacje w Witrynie i jesteś w wieku od 13 do 17 lat, skontaktuj się z nami na Campusintifada.com, korzystając z łącza „skontaktuj się z nami” na stronie internetowej. Prosimy o rozsądny czas na odpowiedź. Należy mieć świadomość, że takie żądanie nie zapewnia całkowitego ani kompleksowego usunięcia danych / treści, które zamieściłeś i mogą zaistnieć okoliczności, w których prawo nie będzie wymagać lub nawet zezwalać na usunięcie danych, w szczególności danych medycznych, nawet jeśli zażądano.

Kalifornijskie prawo do wiedzy: Możesz poprosić o dostęp do określonych danych osobowych, które zebraliśmy na Twój temat w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Możesz również zażądać dodatkowych informacji na temat naszych praktyk informacyjnych, w tym kategorii danych osobowych, które zebraliśmy o Tobie, źródeł takiego gromadzenia, kategorii danych osobowych, które udostępniamy w celach biznesowych lub handlowych oraz kategorii stron trzecich, którym komu udostępniamy Twoje dane osobowe. Możesz wysyłać takie prośby, kontaktując się z nami na Campusintifada.com za pomocą łącza „skontaktuj się z nami” na stronie internetowej. Prosimy o rozsądny czas na odpowiedź.

Wyznaczony przedstawiciel stanu Kalifornia. Możesz wyznaczyć agenta, który złoży wniosek w Twoim imieniu. Agent ten musi mieć dostęp do Twojego konta, abyśmy mogli zweryfikować wniosek.

Niedyskryminacja w Kalifornii. Campusintifada nigdy Cię nie dyskryminuje, w tym odmawiając lub zapewniając inny poziom usług, jeśli zdecydujesz się skorzystać ze swoich praw wynikających z CCPA.

Prywatność w użytku międzynarodowym i RODO

Platforma Campusintifada radzi zarówno swoim Klientom / Użytkownikom, jak i praktykującym Dostawcom Platformy, aby byli świadomi, szanowali i przestrzegali lokalnego prawa każdego klienta miedzynarodowego. Campusintifada jest świadoma i szanuje formalne ogłoszenie obowiązujących przepisów Unii Europejskiej (UE) dotyczących prywatności danych. Ogólne rozporządzenie o ochronie danych 2016/679 to rozporządzenie w prawie UE dotyczące ochrony danych i prywatności wszystkich osób fizycznych w Unii Europejskiej i Europejskim Obszarze Gospodarczym. Dotyczy również eksportu danych osobowych poza UE i EOG i jest powszechnie określany jako „RODO”. Campusintifada zawsze szanowała prywatność naszych klientów (patrz nasza Polityka prywatności) i byliśmy już platformą z certyfikatem HIPAA, przestrzegającą surowych zasad ochrony danych.

Do podstawowych najemców ogłoszonych przepisów RODO należą między innymi:

Ujawnianie podczas sprzedaży, przekazywania lub marketingu danych użytkownika przez osoby trzecie: Jak określono w niniejszych Warunkach użytkowania, Campusintifada nie sprzedaje ani nie przekazuje danych Klientów, a wszelkie działania marketingowe koncentrują się wyłącznie na aktualizacjach wewnętrznych informacji dla naszych zarejestrowanych Klientów.

Dostęp do zebranych danych: w Campusintifada masz już możliwość dostępu do swoich udostępnionych danych (swoich danych osobowych, informacji kontaktowych w nagłych wypadkach i wszystkich interakcji z dostawcami) i korzystania z nich, jak chcesz.

Wyraźna zgoda: w Campusintifada nasze Warunki użytkowania jasno określają, jakiej zgody szukamy w odniesieniu do Twoich danych, a przed nawiązaniem współpracy z Twoim Dostawcą przeglądasz i zgadzasz się na dalszy proces „świadomej zgody”.

Bezpieczeństwo: w Campusintifada szyfrujemy nasze dane od pierwszego dnia i zawsze przechowujemy wszystkie prywatne informacje zdrowotne z pełną zgodnością z HIPAA oraz w formie anonimowej zgodnie z wymogami RODO.

Powiadomienie / audyt: W Campusintifada powiadomimy naszych Klientów o każdym naruszeniu danych i zatrudniamy pełnoetatowego inspektora bezpieczeństwa, a także angażujemy zewnętrzną firmę ochroniarską do okresowego audytu zarówno bezpieczeństwa kodu i technologii, jak i naszych zasad HIPAA i procedury dotyczące bezpieczeństwa danych.

Wreszcie, w zależności od Twojego kraju UE lub pochodzenia, RODO uwzględnia to, co wcześniej nazywano prawem „zapomnienia” lub zażądania usunięcia danych po zaprzestaniu korzystania z określonej aplikacji lub strony. Ten konkretny najemca RODO może kolidować z obowiązującymi przepisami dotyczącymi przechowywania dokumentacji medycznej. W Stanach Zjednoczonych wymaga to co najmniej siedmiu lat przechowywania danych, co jest powszechne na całym świecie, aw niektórych krajach trwa czasami do dziesięciu lat lub dłużej. Tak więc, w przeciwieństwie do niektórych platform danych, Campusintifada nie może usunąć prywatnych danych zdrowotnych bezpośrednio na żądanie Klienta, ponieważ można je uznać za niezbędne do innych celów przechowywania dokumentacji medycznej. Obowiązujące przepisy dotyczące przechowywania danych medycznych w poszczególnych krajach są ogólnie uważane za akceptowalny wyjątek od przepisów RODO dotyczących prawa do usunięcia niektórych danych.

Spory dotyczące prywatności

Wszelkie roszczenia, podstawy działania lub spory (roszczenia), które masz z nami w związku z niniejszym Oświadczeniem lub Campusintifada.com lub z nimi związane, rozwiążesz wyłącznie w sądzie stanowym lub federalnym w Nowym Jorku. Niniejsze Oświadczenie, a także wszelkie roszczenia, które mogą powstać między Tobą a nami, podlegają prawu stanu Delaware, bez względu na przepisy kolizyjne.

Jeśli ktokolwiek wniesie przeciwko nam roszczenie związane z Twoimi działaniami, treścią lub informacjami na Campusintifada.com, zwolnisz nas z odpowiedzialności za wszelkie szkody, straty i wydatki wszelkiego rodzaju (w tym uzasadnione opłaty prawne i koszty) związane z takie roszczenie.

Sieci społecznościowe i kampusintifada

Usługi te umożliwiają witrynie internetowej dostęp do danych z Twojego profilu w sieciach społecznościowych i interakcję za pośrednictwem Twojego posta. Usługi te nie są aktywowane automatycznie, lecz wymagają wyraźnej zgody Użytkownika.

Użytkownicy Campusintifada mogą udostępniać informacje i Dane dostarczane do tej Witryny sieciom społecznościowym, w których jest zarejestrowany Użytkownik, akceptując ich politykę prywatności. Przyciski / widżety społecznościowe Facebooka (Facebook) Przycisk społecznościowy Facebooka to usługa prowadzona przez firmę Facebook Inc., która działa zgodnie z inicjatywą ramową Polityki prywatności „Safe Harbor”, gwarantującą przetwarzanie danych osobowych.

Twitter jest zarządzany przez Twitter, firmę działającą zgodnie z inicjatywą zasad ochrony prywatności „Safe Harbor”, gwarantującą przetwarzanie danych osobowych.

Ostatnie słowa z Campusintifada

Staramy się zapewnić bezpieczeństwo Campusintifada.com, ale używasz go na własne ryzyko. Udostępniamy Campusintifada.com „tak jak jest” bez żadnych wyraźnych ani dorozumianych gwarancji. Nie gwarantujemy, że Campusintifada.com będzie bezpieczne. Campusintifada.com nie ponosi odpowiedzialności za działania, treści, informacje lub dane osób trzecich, a Ty zwalniasz nas, naszych dyrektorów, kierowników, pracowników i agentów od jakichkolwiek roszczeń i szkód, znanych i nieznanych, wynikających z jakichkolwiek sposób związany z jakimikolwiek roszczeniami, jakie masz wobec takich osób trzecich.

Staramy się stworzyć globalną społeczność ze spójnymi standardami dla wszystkich, ale staramy się również przestrzegać lokalnego prawa. Wyrażasz zgodę na przekazywanie i przetwarzanie Twoich danych osobowych w Stanach Zjednoczonych. Jeśli znajdujesz się w kraju objętym embargiem przez Stany Zjednoczone lub znajdujesz się na liście specjalnie wyznaczonych obywateli Departamentu Skarbu USA, nie będziesz angażować się w działalność komercyjną na Campusintifada.com (np. Reklamy lub płatności). Przez treść rozumiemy wszystko, co publikujesz w witrynie Campusintifada.com, a co nie byłoby objęte definicją informacji. Przez dane rozumiemy treści i informacje, które osoby trzecie mogą pobrać z Campusintifada.com lub przekazać Campusintifada.com za pośrednictwem Platformy. Przez pocztę rozumiemy post na Campusintifada.com lub w inny sposób udostępniany nam (na przykład za pomocą aplikacji). Użytkowanie oznacza używanie, kopiowanie, publiczne wykonywanie lub wyświetlanie, rozpowszechnianie, modyfikowanie, tłumaczenie i / lub tworzenie dzieł pochodnych.

Campusintifada.com otwarcie dobrowolnie promuje swoje praktyki zbierania informacji, możliwości kierowania i wykorzystywania plików cookie. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszej polityki prywatności i jej treści, kieruj swoją korespondencję na stronę Campusintifada.com, korzystając z łącza „skontaktuj się z nami” na stronie internetowej.

Zrozum, że traktujemy Twoje korzystanie z naszej platformy z najwyższym szacunkiem dla Twojej prywatności. Wszystkie informacje, które nie zostały ujawnione powyżej, zachowujemy jako poufne między terapeutą a użytkownikiem, przechowując tylko niezdziesiątkowane kopie `` akt '' do wglądu w przypadku sporu prawnego wynikającego z nakazu sądowego, zgodnie z prawem federalnym przez okres do siedmiu lat lub obowiązującym rozporządzeniem państwowym. Zatrzymywanie plików chroni zarówno bezpieczeństwo użytkownika, jak i terapeuty. Campusintifada nie ponosi odpowiedzialności za utratę / ujawnienie / wykorzystanie danych ze względu na charakter Internetu i środowisk cyfrowych, w tym nielegalne działania hakerów i przestępców, awarie techniczne serwerów i bazy danych itp. Są to akceptowane ryzyka naszych Użytkowników i użytkowników Internet w ogóle. Wyrażasz zgodę na ten standard korzystania z naszej witryny.

Campusintifada zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszego Oświadczenia o ochronie prywatności w dowolnym momencie bez uprzedzenia i tylko obecne Oświadczenie o ochronie prywatności może zostać uznane za obowiązujące. Niezależnie od późniejszych aktualizacji lub zmian w naszej informacji o polityce prywatności, nigdy nie wykorzystamy informacji, które przesyłasz zgodnie z naszą obecną informacją o ochronie prywatności w nowy sposób, bez uprzedniego zapewnienia Ci możliwości rezygnacji lub w inny sposób uniemożliwienia takiego wykorzystania.

Ciekawe Artykuły

Różnica między Szatnią a Szatnią

Szatnia to pomieszczenie, w którym można tymczasowo przechować odzież wierzchnią lub bagaż, natomiast szatnia to pomieszczenie przeznaczone do przechowywania peleryn gości i innej ciężkiej odzieży wierzchniej, jak w teatrze.

Adam Jones (muzyk) Wiki, bio, wiek, wzrost, waga, żona, wartość netto, fakty

Adam Jones to amerykański gitarzysta i wokalista. Zyskała na znaczeniu jako członek rodzinnego poprockowego zespołu SM6. Jones jest także reżyserem większości teledysków Tool. Poza tym zgromadził ponad 260 000 obserwujących na swoim osobistym koncie na Instagramie. Dostrój bio i odkryj więcej…

Różnica między liczbą niewymierną a wymierną

Liczba nieracjonalna to dowolna liczba rzeczywista, której nie można wyrazić jako stosunek dwóch liczb całkowitych, natomiast liczba wymierna to liczba, którą można wyrazić jako stosunek dwóch liczb całkowitych.

Różnica między handlem a handlem

Barter to wymiana dóbr lub usług bez użycia pieniędzy, podczas gdy handel to kupno i sprzedaż towarów i usług na rynku.

Różnica między wełną a czesankami

Wełna to sierść owiec, lamy i niektórych innych przeżuwaczy, podczas gdy czesana to przędza wykonana z długich pasm wełny.

Mouni Roy (aktorka telewizyjna) Wiki, bio, wiek, wzrost, waga, chłopak, wartość netto, kariera, fakty

Mouni Roy urodzona w Cooch Behar w Bengalu Zachodnim w rodzinie bengalskiej, to indyjska aktorka, piosenkarka, tancerka kathacka i była modelka, znana przede wszystkim z pracy w indyjskiej telewizji i filmach w języku hindi. Zachwalała sławę dzięki swoim popularnym utworom, takim jak Mahadev, Naagin i Gold. Włącz biografię i dowiedz się więcej o Mouni Roy…

Różnica między określeniem a celem

Determinacja jest aktem determinacji lub stanem zdeterminowania, podczas gdy cel jest przedmiotem do osiągnięcia.

Ziwe Fumudoh (komik) Wiki, bio, wiek, wzrost, waga, romans, wartość netto, randki, mąż, fakty

Ziwe Fumudoh to amerykański komik i pisarz komiksowy mieszkający na Brooklynie. Zachwalała sławę za swój komentarz na temat polityki, rasy i młodości. Jest twórcą programu komediowego Baited With Ziwe, scenarzystką dla Desusa i Mero oraz współprowadzącą podcast Hysteria w Crooked Media. Inny niż …

Różnica między Keen i Shrewd

Keen często używa przyimkowego wyrażenia lub z i bezokolicznika: wykazuje szybką i żarliwą reakcję lub chęć, podczas gdy sprytny wykazuje sprytną pomysłowość w sprawach praktycznych.

Manish Dayal (Aktor) Wiki, Bio, Wiek, Wzrost, Waga, Żona, Dzieci, Wartość netto, Rodzina, Kariera, Fakty

Manish Dayal jest dobrze znanym amerykańskim aktorem. Zachwalał sławę za role Raja Khera w przebojowym serialu CW 90210 w filmach Podróż na sto stóp (2014) i Dom wicekróla (2017). Od 2018 roku występuje jako główny członek obsady serialu medycznego Fox The Resident. …

Simona Wang (aktorka) Wiki, bio, wiek, wzrost, waga, wymiary, chłopak, wartość netto, kariera, fakty

Simona Wang jest chińską aktorką. Jest lepiej rozpoznawana za swoją rolę w „Miłości w dobrej intencji”. Przed sławą oszałamiająca aktorka Simona pojawiła się również w filmach takich jak Ban Shu Legend, Swordsman i wielu innych. Poza tym jest aktywna na platformach społecznościowych i ma tam również przyzwoite obserwowanie. Dostroić …

Amanda Marcum (Andy Enfield Wife) Wiki, Bio, Wiek, Wzrost, Waga, Mąż, Wartość netto, Fakty

Amanda Marcum Enfield to pochodząca z Ameryki Oklahoma, która zaszczyciła okładki wielu magazynów, w tym Maxima. Jest również byłą super modelką. Jest również najbardziej znana jako żona Andy'ego Enfielda, najszczęśliwszego trenera koszykówki NCAA w historii. Pozowała także dla magazynów takich jak Vogue, teraz stała się …

Astrid Menks (żona Warrena Buffetta) Wiki, Bio, Wiek, Wzrost, Waga, Żonaty, Mąż, Wartość netto, Fakty

Astrid Menks to była kelnerka, która została dozorczynią, a teraz jest żoną Warrena Buffetta, miliardera znanego z tego, że potrafi przewidywać sytuację na giełdzie. Warren Buffett, drugi najbogatszy człowiek na świecie z fortuną w wysokości 44 miliardów dolarów (23 miliardy funtów). Para mieszka razem od późnych lat siedemdziesiątych. Nie ma w tym nic niezwykłego, poza tym, że Buffett…

Różnica między Wait i Wait for

Oczekiwanie to opóźnienie ruchu lub działania do nadejścia lub wystąpienia zdarzenia, podczas gdy oczekiwanie na to oczekiwanie na wystąpienie określonego zdarzenia.

Różnica między Haft i Handle

Trzonek to rączka narzędzia lub broni, podczas gdy rękojeść to część przedmiotu, która jest (zaprojektowana do trzymania) w dłoni podczas używania lub przenoszenia.

Różnica między Nedem a Scally

Ned jest osobą, zwykle młodą, o niskim statusie społecznym i wykształceniu, o gwałtownym usposobieniu i określonym stylu ubioru (zazwyczaj w stroju sportowym lub burberry), mowie i zachowaniu, podczas gdy Scally jest łajdakiem lub łajdakiem, łajdakiem.

Różnica między Bin i Throw away

Kosz to wyrzucenie (coś) przez wyrzucenie tego do kosza lub jak wyrzucenie tego do kosza, a wyrzucenie to wyrzucenie (śmieci, śmieci itp.), Wyrzucenie, Wyrzucenie do kosza, do utylizacji.

Różnica między półką a stołem

Półka to skalna półka lub półka, podczas gdy stół to mebel z płaską górną powierzchnią uniesioną nad ziemię, zwykle na jednej lub kilku nogach.

Różnica między Fair i Neat

Sprawiedliwy to coś, co jest sprawiedliwe (w różnych znaczeniach przymiotnika), podczas gdy schludny to byk lub krowa.

Katelynne Quinn (Kellin Quinn Wife) Wiki, Bio, Wiek, Wzrost, Waga, Mąż, Dzieci, Wartość netto, Fakty

Katelynne Quinn jest amerykańską małżonką celebryty i najlepiej rozpoznawaną jako lepsza połowa Kellin Quinn. Jest amerykańskim piosenkarzem, autorem tekstów i muzykiem. Jest głównym wokalistą i klawiszowcem zespołu rockowego Sleeping with Sirens. Dostrój się do biografii i dowiedz się więcej o Wiki Katelynne Quinn, biografii, wieku, wzroście, wadze, romansie, randkach, ...

Różnica między żółcią siarkową i żółtą

Żółty siarkowy to żółty kolor podobny do siarki, podczas gdy żółty to kolor złota, masła lub cytryny.

Różnica między W skrócie a W skrócie

Różnica między Freak out i Lose it

Freak out to reagowanie (lub wywoływanie reakcji) skrajnym gniewem lub strachem do tego stopnia, że ​​traci się panowanie nad sobą lub zachowuje się irracjonalnie, podczas gdy przegrana to gwałtowna złość.

Różnica między Antecedent i Consequent

Poprzednik to wszystko, co poprzedza inną rzecz, zwłaszcza przyczynę drugiej rzeczy, podczas gdy konsekwencją jest druga połowa hipotetycznego zdania.

Don Lemon (Dziennikarz) Wiki, Bio, Wynagrodzenie, Wartość netto, Narzeczony, Seksualność, Chłopak, Wzrost, Waga, Fakty

Kim jest Don Lemon? Jest amerykańskim dziennikarzem telewizyjnym. Należy do grupy etnicznej Afroamerykanów, która zyskała sławę, prowadząc popularny program CNN Newsroom. Wcześniej pracował zarówno dla NBC, jak i MSNBC. Zakotwiczył weekendowe programy informacyjne w lokalnych stacjach telewizyjnych w Alabamie i Pensylwanii w swoich wczesnych dniach jako …